Exclusieve tuinen van Hamersma

Tuinstyling Hamersma is specialist in het ontwerpen van exclusieve tuinen. Tuinen die anders zijn dan anders, met oog voor detail en passend bij de omgeving, woning en gebruikers.

In onze ontwerpen maken wij gebruik van exclusieve materialen. Wij gebruiken geen standaard materialen maar gaan in binnen en buitenland op zoek naar het juiste materiaal dat aansluit bij jouw wensen en ideeën. Soms modern, maar ook landelijk, vintage of stoer.

Omdat in de ontwerpfase van jouw exclusieve tuin ruim de tijd wordt genomen om te zoeken naar het juiste gevoel en de juiste materialen, worden er ook hoge eisen gesteld aan de aanleg. Wij werken met een team van gedreven en ervaren vakmensen. Onze hoveniers weten wat ze doen, zijn communicatief sterk en werken hard. Zij denken met je mee en letten op de kleinste details. Zij laten jouw exclusieve tuin onder hun vakkundige handen tot leven komen.

Tuinstyling Hamersma levert en plant alle soorten en maten exclusieve beplanting. Voor echt exclusieve planten hebben wij een groot netwerk van de beste kwekers in binnen- en buitenland. Indien nodig nemen wij je mee naar de kweker om de exclusieve beplanting met eigen ogen te kunnen aanschouwen.

Garantie
Omdat alles moet kloppen en niets aan het toeval wordt overgelaten zijn wij zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij met een gerust hart een jaar lang garantie op de aanleg van jouw droomtuin.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie