Beplantingsplan op maat

Als je een nieuwe tuin gaat aanleggen is het handig om een goed plan te maken voor de beplanting. Maar hoe combineer je planten met elkaar, en waar moet welke plant staan? Allemaal vragen die Tuinstyling Hamersma graag voor je beantwoord beplantingsplan op maat.

Een goed beplantingsplan versterkt het ontwerp van de tuin. Om mooie combinaties te maken van planten is het de kunst om niet alleen de kleur van het blad als uitgangspunt te nemen, maar ook de bloeiwijze, bladvorm en hoogte van de plant. Tuinen ontworpen door Tuinstyling Hamersma vallen op door deze manier van ontwerpen. Daardoor zijn onze tuinen duurzaam en onderhoudsarm.

Zorgeloos groen
Een goed beplantingsplan zorgt ook voor minder tuinonderhoud. Door de beplanting zo te kiezen dat de bodem bedekt is en de beplanting in lagen wordt opgebouwd zorgt voor minder tuinonderhoud. Wij noemen dit ‘zorgeloos groen’. Hierbij wordt naast de keuze aan planten ook gekeken naar de grondsoort. Door het type plant en de grondsoort goed op elkaar af te stemmen ontstaat een tuin die eigenlijk altijd mooi is en maar twee keer per jaar onderhoud nodig heeft.

Gratis beplantingsplan
Omdat wij het belangrijk vinden dat goed wordt nagedacht over waar welke plant komt en waarom, is een beplantingsplan gratis wanneer de beplanting door Tuinstyling Hamersma wordt geleverd. Op de geleverde beplanting zit dan ook een jaar lang garantie. Dit houdt in dat wanneer een plant binnen een jaar na inplanten dood gaat hij kosteloos wordt vervangen. Ook een gratis beplantingsplan? Maak een afspraak.

Beplanting Service
Als extra service kunnen wij de bestelde planten bij je ter plaatse afleveren op een voor jou geschikt moment. En nog beter, bij een complete beplantingslijst zorgen wij dat de manier van planten ook ter plaatse wordt uitgelegd. Onze vakbekwame hoveniers zorgen dan dat de planten daar worden neer gezet waar ze volgens het opgestelde beplantingsplan moeten staan. Tevens nemen we ook de bemesting en aanplantgrond direct voor je mee. Je hoeft dan alleen nog maar te planten. Ook gebruik maken van deze unieke service? Neem contact met ons op.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie