Verlichtingsplan

Wil je optimaal genieten van je tuin? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken. Tuinverlichting zorgt niet alleen voor een sfeervolle tuin, maar ook voor veiligheid rondom de woning en inbraakpreventie. Welk type verlichting voor jouw tuin geschikt is hangt af van wat je wensen zijn. Tuinstyling Hamersma helpt je graag met het ontwerpen van je lichtplan.

Een lichtplan is vast onderdeel van een tuinontwerp. In dit plan bepalen wij samen met jou welke soort verlichting waar komt. Daarbij houden we rekening met jouw wensen. Zo kijken we naar de juiste sfeer, de juiste lichtsterkte en schaduwwerking. Ook kijken we naar welke lichtbron en armatuur daarvoor geschikt is. Dit wordt vastgelegd op tekening zodat onze vakmannen tijdens de aanleg van de tuin weten waar welke kabel naartoe moet. Maar ook hoe dik de kabel moet zijn, welk type kabel en waar de voeding vandaan komt.

Moderne technieken
Wij werken met de nieuwste technieken. Niet alleen energiezuinig led en zwakstroom, maar ook modern schakelarmatuur. Zo is volledig automatische verlichting mogelijk, maar kun je ook de verlichting van je tuin volledig bedienen met je smartphone.

Aanleg
Wij kunnen je volledig ontzorgen in de aanleg van tuinverlichting, straatverlichting of parkeerverlichting. Onze allround verlichtingsmonteur is van alle markten thuis. Hij monteert niet alleen, maar voert waar nodig ook reparaties uit. Zo kun jij altijd probleemloos genieten van professionele service en garantie bij de aanleg van jouw tuinverlichting.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie