Tuinontwerp door tuinstylist Hamersma

Je herkent het vast. Je hebt de mooiste tuinplannen: van tuinhuis tot zwembad, van glooiend gazon tot groot terras en van vijver tot pergola. Het liefst allemaal onderhoudsvriendelijk én passend bij de woning en omgeving. Maar hoe maak je daar een passend geheel van? Onze tuinstylist Reinder Hamersma heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen van de mooiste tuinen. Zijn visie?

‘’De tuin maakt onlosmakelijk deel uit van het woongenot en de waarde van je woning. Het is de plek waar jij je veilig en thuis voelt. Geheel passend bij je eigen persoonlijkheid en rekening houdend met de specifieke omgeving en omstandigheden waarin je woont, werkt en leeft. Inleven in je persoonlijke wensen is wat Tuinstyling Hamersma onderscheid van anderen. Wij staan uitgebreid stil bij de zoektocht naar het unieke karakter van de plek en het juiste gevoel. Dit resulteert in een creatief ontwerp op maat waarin onze passie voor groen zorgt voor warmte en de juiste sfeer.”

Stappenplan voor
een nieuwe tuin!

Dan weet je meteen wat je van ons kunt verwachten!

Bij Hamersma maken ze werk van mooie tuinen


  Ook een tuin van Hamersma

Wij maken gebruik van 3D-ontwerptechniek

Het is niet altijd even gemakkelijk om van een tekening af te lezen hoe jouw tuin er uit komt te zien. Daarom maken wij gebruik van een 3D-ontwerptechniek. Op deze manier kun je zelf door je toekomstige tuin lopen. Handig! Kijk hier naar een voorbeeld van een 3D-tuinontwerp.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie