Hamersma Tuinstyling Stappenplan

Om te zorgen dat je altijd weet waar je aan toe bent werken wij aan de hand van het ‘Hamersma Tuinstyling Stappenplan’. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom maken we eerst een telefonische afspraak. Tijdens deze afspraak leggen we onze werkwijze uit en inventariseren we wat jouw verwachtingen zijn. Daarna wordt een afspraak gemaakt om elkaar ‘live’ te ontmoeten. Dit is het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Stap 1: Eerste oriënterend gesprek

Dit gesprek is meestal bij jou thuis, maar het kan ook in ons kantoor in Surhuizum.

Stap 2: Opdracht schetsontwerp

Aan de hand van het eerste gesprek inventariseren wij jouw wensen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een gespecificeerde offerte voor het schetsontwerp dat bij je past.

Prijsindicatie schetsontwerp

0 –  50 m2  € 450,00
50 – 100 m2  € 650,00
100 – 150 m2  € 750,00
150 – 200 m2  € 850,00
200 – 500m2  € 975,00
500 m2 + op aanvraag

Stap 3: Presentatie schetsontwerp

Als je akkoord gaat met de offerte, plannen we een afspraak voor de presentatie van het schetsontwerp. Dit is, afhankelijk van de grootte van de tuin, binnen 2-4 weken.

Stap 4: Definitief tuinplan

Na de presentatie besluit je zelf of je dat plan verder wilt laten uitwerken tot een volwaardig tuinontwerp. Met een uitgebreid beplantingsplan, slim verlichtingsplan, uitwerking van de bouwkundige elementen, maten, hoogtes en overige details. Per onderdeel geven wij je vooraf een kostenspecificatie om verrassingen achteraf te voorkomen.

Wist je dat wij je tuin ook in 3D kunnen tekenen? Zo maak je digitaal een wandeling door jouw nieuwe droomtuin. Vraag naar de mogelijkheden.

Stap 5: Het aanleggen van de tuin

Wanneer alle tekeningen klaar zijn en alle details besproken, is het tijd voor het realiseren van jouw droomtuin. Je kunt dit helemaal zelf doen, maar ook met vakmensen uit eigen kennissenkring die wij aansturen. Alles is mogelijk maar het makkelijkste is onze volledige ontzorgservice.

Stap 6: Onze ontzorgservice

Naast het ontwerpen van tuinen, bieden wij ook een volledige ontzorgservice aan. Het realiseren van jouw droomtuin kost veel tijd, planning, organisatie en oog voor detail.  Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen, beschikken wij over een netwerk van professionele hoveniers, -timmerlieden, -elektriciens  en – loodgieters. Zij zorgen dat elk aspect van het tuinproject vakkundig wordt uitgevoerd. Inclusief planning, logistiek, levering materialen en beplantingen. Zodat jij je volledig kunt concentreren op het proces en het eindresultaat. Ons doel is om jouw een stressvrije ervaring te bieden, zonder zorgen over de details. Je kunt vertrouwen op ons professionele team dat je droomtuin tot in de puntjes realiseert.

Vragen of meer informatie wilt over onze ontzorgservice? Laat het weten, we helpen je graag!

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie