Tuinaanleg door Hamersma

Wij vinden dat de aanleg van een tuin zorgeloos moet verlopen. Door onze professionele aanpak kunnen wij door middel van een goede voorbereiding, vakkundig personeel en moderne machines elk onderdeel van de tuinaanleg voor je verzorgen. Van beplanting tot sierbestrating en van gazon tot tuinhuis. Onze vakmannen kunnen het allemaal.

Onze hoveniers zijn stuk voor stuk specialisten met jarenlange ervaring. Zij werken klantvriendelijk, sociaal, oplossingsgericht en bovenal professioneel. Dit maakt dan ook dat wij door onze klanten worden beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van 8.9! Lees hier onze beoordelingen.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Bij de aanleg van de tuin staat organisatie bij ons op één. Wij werken met een heldere planning, duidelijke afspraken en korte lijnen. Vooraf wordt alles grondig geïnspecteerd en voorbereid zodat de werkzaamheden soepel, efficiënt en zo veel mogelijk zonder overlast kunnen worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van onze werkzaamheden.

Garantie
Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij een jaar lang garantie op de door ons verrichte werkzaamheden en geleverde materialen. Daarnaast begeleiden wij na de aanleg van de tuin de groei en bloei van de tuin met een tweetal service-begeleidingsbeurten.

Tuinkeur gecertificeerd
Als extra garantie op de werkzaamheden zijn wij Tuinkeur gecertificeerd. Tuinkeur is een onafhankelijk keurmerk voor hoveniersbedrijven in Nederland. Ieder jaar worden wij gecheckt en waar nodig gecoacht. Zo ben je altijd verzekerd dat een betrouwbaar professioneel bedrijf aan je tuin werkt.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie