Een zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin. Dat wil toch iedereen? De aanleg van een zwembad in de tuin vraagt om de deskundigheid van verschillende specialisten: van grondwerker tot elektricien en van bouwer tot pompenspecialist. Tuinstyling Hamersma heeft het allemaal. Ons team van specialisten is goed op elkaar ingespeeld wat resulteert in de mooiste zwembaden en zwemvijvers. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang gratis het grote zwembadboek.

Voor de aanleg van een zwembad is een goede voorbereiding van cruciaal belang. Tuinstyling Hamersma ontwerpt, adviseert en realiseert. Wij kijken niet alleen samen met jou naar de beste plaats in de tuin, maar ook naar het type zwembad, de sfeer en niet onbelangrijk het budget. Wat is mogelijk en wat niet? Met onze ruime kennis en ervaring in de aanleg van zwembaden adviseren wij je graag en nemen we je mee in de wondere wereld van zwembaden.

Voordat de plannen van een zwembad concreet zijn en de offerte volledig is sta je voor een aantal keuzes. Welk zwembad kies je, welke trap en tegels komen er in en hoe dek je het zwembad af? En ook, hoe komt de rest van de tuin er uit te zien? Hoe groot wordt het terras, en kies je dan voor tegels of een kunststof vlonder? En hoe zit het met de veiligheid? Moeten de pompen in het daarvoor bestemde poolhuis, en hoe ziet dat poolhuis er dan uit ? Hoe zit het met de energie? Tuinstyling Hamersma begeleid je stap voor stap en neemt je mee in de vele mogelijkheden die er zijn.

Vergunning
Het kan zijn dat voor de aanleg van jouw droomzwembad een vergunning nodig is. Dit verschilt per gemeente. Wanneer je kiest voor zwembad aanleg door Tuinstyling Hamersma wordt deze zorg uit handen genomen. Wij zorgen voor de toetsing en vragen indien nodig een vergunning aan.

Aanleg
Als de plannen concreet zijn en de offerte akkoord is zorgen wij voor een zorgeloze aanleg van jouw zwembad. Doordat onze vakmannen op elkaar zijn ingespeeld kunnen zij de aanleg van het zwembad binnen een vooraf afgestemde tijd realiseren. Een goede en realistische planning zorgt daarbij voor een optimaal resultaat en voorkomt teleurstelling achteraf.

 

 

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie