De tuin van Johan en Suzanne in Jirnsum

Johan en Suzanne wonen in hun gerenoveerde woonboerderij midden in het Friese dorp Jirnsum. “Toen we de tuin aan wilden pakken wisten we al dat alles op de schop moest. We bezochten daarom de Huis & Tuin Beurs in Leeuwarden, daar ontmoetten we Reinder Hamersma van Tuinstyling Hamersma. Sindsdien zijn we vaste klant.”

Johan en Suzanne hun favoriete plek in de tuin is het terras bij het tuinhuis. “Dit is onze avondtuin waar we na een lange dag écht thuis komen en niks meer hoeven. Ook lopen we vaak een rondje door de tuin. We genieten dan van alles wat groeit en bloeit. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, er gebeurt altijd wel iets.”

“Reinder heeft bij de renovatie van onze tuin altijd met ons mee gedacht. We hadden zelf al wat plannen en ideeën maar konden dat nooit in het grote geheel zien. Reinder luisterde naar onze wensen en wist deze in een handomdraai om te zetten naar een creatief tuinontwerp. We hadden na de eerste afspraak één kleine opmerking over het ontwerp en hebben daarna direct groen licht gegeven. Een hele prettige samenwerking.”

Stappenplan voor
een nieuwe tuin!

Dan weet je meteen wat je van ons kunt verwachten!

Bij Hamersma maken ze werk van mooie tuinen


  Ook een tuin van Hamersma

Onze tuin doet mensen verwonderen

In totaal zijn de vakmannen van Tuinstyling Hamersma twee maanden aan het werk geweest om de droomtuin van Johan en Suzanne te realiseren. “Elke ochtend begroetten de jongens onze honden Buoikje en Lobke en gingen ze aan de slag. Alles ging in goed overleg. We hebben continu een heel blij gevoel gehad en dat overheerst nog steeds.” De tuin maakt het huis. Als mensen in onze tuin staan zijn ze helemaal verwonderd. “Het lijkt wel een park! De tuin hoort bij het huis, het hoort bij ons.”

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie