Over ons

Tuinstyling Hamersma is een gecertificeerd allround hoveniersbedrijf. Bij ons kun je  terecht voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin, park of buitenruimte. Met ruim 30 jaar ervaring bieden wij creatieve en doordachte tuinontwerpen, aangelegd en onderhouden door vakmensen met oog voor detail en een passie voor tuin en groen.

Wij maken werk van tuinen
Dat betekent dat wij verder gaan waar een ander stopt. Wij graven nét even dieper. Zo graven we voor de aanleg van een tuin altijd een stukje grond uit om de bodem te inspecteren, maar graven we ook dieper in jouw wensen en ideeën. Bij ons is luisteren tot een kunst verheven. Door goed te luisteren naar wat jouw wensen en ideeën zijn ontdekken we wat je eigenlijk wilt, maar niet vertelt. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn en bedenken we altijd een creatieve oplossing, passend bij jouw wensen, situatie en leefomgeving.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Surhuizum (Friesland). Ons werkgebied strekt zich van Friesland en Groningen tot Drenthe. Wij werken niet alleen voor particulieren. Ook bedrijven, (zorg-) instellingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten en provincies weten ons vakwerk te waarderen. Bekijk hier onze beoordelingen.

Stappenplan voor
een nieuwe tuin!

Dan weet je meteen wat je van ons kunt verwachten!

Bij Hamersma maken ze werk van mooie tuinen


  Ook een tuin van Hamersma

Alles in één hand
Wij bieden alles in één hand: ontwerp, aanleg en onderhoud. Doordat onze vakmannen al jaren met elkaar samenwerken zijn zij goed op elkaar ingespeeld. Wij werken met een heldere planning, duidelijke afspraken, moderne machines en korte lijnen.

Ons team
Onze hoveniers zijn échte vakmannen. Niet alleen werken zij al jaren met elkaar samen, ook weten ze van elkaar wat hun sterke en zwakke punten zijn. Zo staat bij ons altijd de juiste persoon op de juiste plek.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie