Tuinstyling Hamersma onderscheid zich door creatieve tuinontwerpen

Tuinstyling Hamersma onderscheid zich door exclusieve tuinontwerpen. Al ruim 30 jaar ontwerpt Tuinstyling Hamersma de mooiste tuinen, parken en buitenruimten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Met ons team vakbekwame hoveniers worden de exclusieve tuinen aangelegd en onderhouden.

Hamersma is de enige Appeltern Tuinexperts van Friesland

Tuinstyling Hamersma is aangesloten bij het landelijk netwerk van Appeltern Tuinexperts. Daarmee zijn wij de enige in Friesland! Een Appeltern Tuinexpert is vakbekwaam en gepassioneerd. Ze zijn een gewaardeerd en betrouwbaar partner voor opdrachtgevers en zorgen dat al je wensen en ideeën in praktijk worden gebracht.

‘De tuin hoort bij het huis, het hoort bij ons’

Johan en Suzanne wonen in hun gerenoveerde woonboerderij midden in het Friese dorp Jirnsum.
“Toen we de tuin aan wilden pakken wisten we al dat alles op de schop moest.”

Bekijk de tuin van Johan en Suzanne in Jirnsum

Stappenplan voor
een nieuwe tuin!

Dan weet je meteen wat je van ons kunt verwachten!

Alles begint met een eerste gesprek. Tuinstyling Hamersma heeft een onderscheidende werkwijze. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen inspireren wij jou om te komen tot een weloverwogen inrichting van je tuin.

Ook interesse in een vrijblijvend gesprek? Maak dan een afspraak met Appeltern Tuinexpert Hamersma!

Tuinen zijn er in allerlei soorten en stijlen

Ieder mens is anders. Gelukkig maar! Anders zou het leven maar saai zijn. Elk mens heeft zijn eigen karakter, smaak en voorkeuren. Dit vertaalt zich ook in de tuin. De tuin is het verlengstuk van de woning, de plaats waar jij je veilig en thuis voelt.

Lees hier welke soorten tuinen er zijn

Hamersma is specialist in exclusieve tuinen

Tuinstyling Hamersma is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Tuinen die anders zijn dan anders, met oog voor detail en passend bij de omgeving, woning en gebruikers.

Lees hier meer over exclusieve tuinen

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie