Tuinhuizen en veranda’s

Je kent ze vast: de mooie folders van tuinhuizen en veranda’s. Helaas altijd in standaard maten en vormen die niet passen bij de tuin. Bij Tuinstyling Hamersma doen we dat anders. Wij gaan samen met jou op zoek naar een tuinhuis of veranda op maat. Wij ontwerpen vanuit jouw wensen en komen daarbij altijd met een ontwerp dat je verrast. Ook op zoek naar een niet standaard tuinhuis of veranda? Wij adviseren je graag.

Voor het ontwerp van een tuinhuis of veranda komt onze tuinstylist geheel vrijblijvend bij je langs. Hij bekijkt de tuin en inventariseert welke wensen er zijn. Hij kijkt niet alleen naar het nieuwe tuinhuis of veranda, maar kijkt verder. Past het bij elkaar, heeft het de juiste sfeer en welk materiaal zou in deze omgeving passen? Door zijn jarenlange ervaring met ontwerpen weet hij wat mogelijk is en kijkt hij samen met jou naar een passende oplossing.

Vergunning
Als het ontwerp van het tuinhuis of de veranda klaar is moet het getoetst worden. De regels omtrent toetsingen en vergunningen verschillen per gemeente. Wanneer je kiest voor tuinhuis aanleg door Tuinstyling Hamersma wordt deze zorg uit handen genomen. Wij zorgen voor de toetsing en vragen indien nodig een vergunning aan.

Productie
Wanneer de plannen zijn goedgekeurd, het materiaal bekend is en de indeling en maatvoering compleet zijn, wordt het fabricageproces opgestart. Omdat wij de kwaliteit van onze producten willen garanderen werken wij in de realisatie van tuinhuizen en veranda’s samen met een extern team van professionals. Ieder met zijn eigen specialisatie, kennis en vakmanschap. Je houdt dan contact met Tuinstyling Hamersma.

Aanleg
Niet alleen voor het ontwerp en de productie van het tuinhuis of veranda ben je bij Tuinstyling Hamersma op het juiste adres. Ook voor de montage en verdere afwerking staan wij garant. Van grondwerk, fundering, riolering, dakbedekking, verlichting tot de complete tuinaanleg hebben wij specialisten in huis. Wil jij ook volledig ontzorgt worden in de aanleg van jouw tuinhuis of veranda? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie