Compleet tuinonderhoud

Naast periodiek tuinonderhoud kunt je er ook voor kiezen om je tuin volledig door de vakmannen van Tuinstyling Hamersma te laten onderhouden. Wij zorgen dan voor de volledige verzorging van de paden en terrassen, inclusief al het maaiwerk en het onderhoud van de vijver.

Hoe werkt het?
Wij komen eerst geheel vrijblijvend de tuin bekijken. We inventariseren de tuin en jouw wensen. Hoe vaak moet er worden gemaaid, en mag het gras dan blijven liggen of vangen we het op? Hoe vaak worden de hagen geknipt? Hoe vaak de randen afgestoken? Enzovoorts. Alles wordt vastgelegd in een onderhoudscontract. Hierin staat ook een onderhoudsschema waarop staat omschreven welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Handig! Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wat als je zo nu en dan zelf wilt tuinieren?
Ook dat is mogelijk! Wij stellen samen met jou een onderhoudscontract op en spreken daarbij een totaalprijs per jaar af. Wij houden dan alle gewerkte uren en gebruikte materialen bij. Aan het einde van het jaar krijg je een overzicht van de gewerkte uren en gebruikte materialen. Zijn er minder uren gemaakt dan in het contract is vastgelegd? Dan wordt dit verrekend of gebruikt om extra werkzaamheden uit te voeren. Zo ben je vrij om ondanks dat je alles hebt uitbesteed ook zelf nog de handen uit de mouwen te steken. Het hoeft dan niet, maar het kan. En daar wordt iedereen blij van.

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie