Tuinonderhoud door Hamersma

Altijd een goed verzorgde tuin, maar zelf geen groene vingers of te weinig tijd? Kies dan voor tuinonderhoud door de vakmannen van Tuinstyling Hamersma.

Regelmatig en vakkundig onderhoud is van groot belang voor de uitstraling van een tuin. Niet alleen zorgt een goed onderhouden tuin voor meer plezier, het voorkomt ook dure renovaties. Onze visie is dat tuinonderhoud meer is dan alleen gras maaien en het snoeien van bomen en struiken: tuinonderhoud is een investering in het behoud van de tuin.

Wij bieden incidenteel, periodiek en compleet tuinonderhoud. Zo kun je ons eenmalig vragen om je bomen te snoeien, maar kun je ook een volledig onderhoudscontract afsluiten. Wij passen ons aan op jouw wensen en behoeften. Ook kan de tuin in onderdelen worden onderhouden. Zo zou je zelf wekelijks het gras kunnen maaien terwijl onze hoveniers maandelijks de borders onkruidvrij maken, blad ruimen en een voorjaars-, zomer-, of najaarsbeurt uitvoeren. Of het nu gaat om het onderhoud van jouw vijver, sierbestrating, gazon, beplanting, hagen of terras. Wij ontzorgen graag!

Wanneer je voor al het tuinonderhoud geen tijd hebt kun je kiezen voor compleet tuinonderhoud door Tuinstyling Hamersma. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

‘De tuin hoort bij het huis, het hoort bij ons’

Johan en Suzanne wonen in hun gerenoveerde woonboerderij midden in het Friese dorp Jirnsum. “Toen we de tuin aan wilden pakken wisten we al dat alles op de schop moest. We bezochten daarom de Huis & Tuin Beurs in Leeuwarden, daar ontmoetten we Reinder Hamersma van Tuinstyling Hamersma. Sindsdien zijn we vaste klant.”

Lees hier het hele verhaal van Johan en Suzanne

© 2024 · Tuinstyling Hamersma · Concept en Ontwikkeling Custard on & offline communicatie